Blogi alustan vuokraus

Blogin tai verkkokaupan palvelintilan vuokraaminen

Jos olet aikeissa perustaa blogin tai verkkokaupan niin harkitse ainakin näitä kahta palvelintilaa vuokraavia palveluita. Palvelintilan vuokraajia on markkinoilla paljon mutta nämä kaksi ovat suosittuja ja suorituskykyisiä palveluita, joita käyttävät lukuisat käyttäjät ympäri maailmaa.

Ensimmäinen näistä palveluista on zoner.fi, joka toimii tämänkin sivuston palveluntarjoajana. Zoner on suomalainen palveluntarjoaja. Toinen on Bluehost, joka on tunnettu kansainvälinen toimija. Tässä artikkelissa verrataan kummankin palveluntarjoajan tarjoamaa ja hinnoittelua.

Zoner.fi

Tarjoama
 Zoner tarjoaa kattavasti erilaisia palveluita niin palvelinhotellista domain vuokraukseen, kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Blogialustalle WP-Cloud on loistava vaihtoehto, se on optimoitu WordPress sivustoille ja sisältää myös päivitykset toimivuustestauksineen. Zonerilta löytyy suomenkielinen asiakastuki ja sivu, mitä taas Bluehostilta ei löydy.


Hinnoittelu
WP-Cloudiin pääsee kiinni reilulla parilla kympillä per kuukausi ja hinta nousee sitä mukaa mitä enemmän toimintoja tarvitsee. (katso ajankohtaiset hinnat osoitteesta www.zoner.fi)
Bluehost

Tarjoama

Samoin kuin zoner.fi niin Bluehost tarjoaa laajaan skaalan eri palveluita. Bluehostin tarjoamasta löytyy myös hyviä vaihtoehtoja WordPress alustan vuokraamiseen. 


Hinnoittelu

Bluehost tarjoaa WordPress hostaukseen monia erilaisia paketteja ja tarjoaa niitä myös varsin edulliseen hintaan. (katso ajankohtaiset hinnat osoitteesta https://www.bluehost.com/) Jätä kommentti